Cart 0 0,00 kr.
MIN SIDE
Kom nærmere
TILBAGE TIL OVERSIGTEN

Ceviche lavet som guacamole

Ceviche er bare en stensikker go-to. Det tager ikke engang 20 minutter og smager altid fantastisk. Her med toppings der får dig til at tænke på en god guacamole.

Det drikker du til

Sådan gør du

Det går stærkt, så start med at få et glas hvidvin i glasset!

Det anbefales, at rå fisk har været nedfrosset i 24 timer. Kan det ikke nås, så få stadigvæk din fisk på frost i en times tid. Det gør det nemmere, når du skærer den ud.

Snit rødløg og chili i tynde skiver. Tomater halveres og kerner fjernes. Hvis tomaterne er store, så skal de skæres i kvarte.

Skær avocado i ud i mundrette stykker.

Riv ingefær og hvidløg fint.

Bland alt det grønne sammen med saften fra to lime og en god sjat oliven olie. Lad det trække og smag til med salt og peber.

Inden servering skærer ud din fisk ud i tynde skiver. Fordeles på et koldt fad og hæld din dressing og grøntsager over. tag evt. lige en halv lime og fordel saften over din fisk.

Det hele serveres med et godt brød til.

Hvad Drikker Man Til Ceviche med Guacamole?

Du skal have noget syrligt i glasset – og gerne noget der kan klare både der syrlige og det stærke. Det kan være en riesling med lidt restsukker – eller en albarino uden fad. Du kan også gå med et blend fra Riberio som Atlantico; og hvis du ikke kan nå at vente på GLS, så smut forbi en af vores shop-in-shops hos Censuum.

 

ceviche a la mexico

150 gram fisk per mand m/k hvis det er tænkt som en hovedret. Torsk, lange, kulmule, havtaske – derudover til 2 personer:

En håndfuld koriander

Et par hvidløg

1 tommeltot ingefær

1-2 stærke chilier

2-3 håndfuld tomater. Gerne små i forskellige farver

1-2 avocado

1 rødløg

2 lime

God oliven olie

Salt og peber

 

Hvaddrikkermantil
ÅBNINGSTIDER KUNDESERVICE
Man – Fre: 10:00 – 17:00
Lør – Søn: Lukket
MENU
KUNDESERVICE
ADRESSE (KONTOR)
Nybrovej 188
2800 Lyngby
Sociale medier
TILMELD DIG NYHEDSBREVET
© 2024 HVADDRIKKERMANTIL | Webshop af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Kurven er tom

Du har ikke lagt noget i kurven endnu.