Cart 0 0,00 kr.
MIN SIDE
Kom nærmere
TILBAGE TIL OVERSIGTEN

Frittata med kål

Italien møder de danske vintergrøntsager. En nem frokostret, som tager udgangspunkt i rosenkål, grønkål og den italienske frittata. Som nogle vil kalde Italiens svar på æggekagen.

Det drikker du til

Sådan gør du

Sådan gør du:

Gør dine grøntsager parate: Skær rødløg i strimler, halvér rosenkålen og pluk din grønkål til mindre buske.

Smelt smørret på en pande, som kan komme i ovnen. Når smørret er smeltet og begyndt at syde, så ligger du løget på panden. Imens pisker du let dine æg sammen med lidt salt og peber og hælder det hele på panden. Når æggemassen har sat sig en smule (3-4 minutter) ligger du resten af ingredienser ned i æggemassen. Sørg for at få presset det ned, så det stort set er dækket af æggemassen – specielt grønkålen skal helt ned og slut af med osten.

Stil panden i ovnen ved ca. 180-200 grader og lad den tage lidt farve på toppen. Omkring 10 minutter.

Server med et godt stykke brød og en enkel grøn salat.

Velbekomme.

I glasset har du en kold Processo - æg og bobler har det godt sammen! Eller en hvidvin uden for meget fedme, måske fra Alsace.

Noter om maden. Frittata kan ændres uendeligt og dermed afspejle præcis dine lyster og sæsonens råvare. Prøv også at lave en med kartofler, salami, tomat, parmesan og oliven – her hælder du en rødvin fra Chianti i glasset.

Du skal bruge:

8 æg

2 kugler mozzarella

10-12 rosenkål

2 store håndfulde grønkål

1 rødløg

10 sorte oliven

20 gram smør

Hvaddrikkermantil
ÅBNINGSTIDER KUNDESERVICE
Man – Fre: 10:00 – 17:00
Lør – Søn: Lukket
MENU
KUNDESERVICE
ADRESSE (KONTOR)
Nybrovej 188
2800 Lyngby
Sociale medier
TILMELD DIG NYHEDSBREVET
© 2025 HVADDRIKKERMANTIL | Webshop af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Kurv
Kurven er tom.

Du har ikke tilføjet noget til kurven.