Der her er hurtigt lavet, så skynd dig at få et glas koldt hvidvin i glasset, så vi kan gå i gang.
Vask og skyld salathovedet godt. Riv bladene af og behold dem i pænt store stykker.
Vask purløg, og hak det fint.
Skær løg i to halve og snit rødløg i super tynde skiver på langs.
Fordel mozarelleosten i mindre stykker.
Vask æblet og skær det i både, som igen skæres i mindre stykker.
Anrettes i en flot skål med slat nederst, så æbler, rødløg, purløg, ost og til sidst en fantastisk olie og eddike. Vi anbefaler naturligvis, at du prøver denne økologiske oliven olie fra en Arribes. Den har den helt rigtige smag og profil, til en salat. Kraftig - uden at tage over.
Mulighederne er mange; men hvis det er en frokost uden for mange andre ting (måske lidt tun i salaten eller et stykke kylling ved siden af), så prøv Mineral fra Bergdolt, La Ola fra Malaga eller måske Luxuria fra Galicien. Spiser du salaten som tilbehør til kød, så skal du naturligvis have en rød fra nabogården El Hato y el Gabarato, SinBlanca.
Et stort salathoved
1 lille rødløg
1/2-1 god Buffalo mozzarella
Bundt purløg
1 æble
God Sherryeddike
God Olivenolie
Salt & peber
Du har ikke tilføjet noget til kurven.