Cart 0 0,00 kr.
MIN SIDE
Kom nærmere
TILBAGE TIL OVERSIGTEN

Kartoffelpizza med stenbiderrogn, purløg og vesterhavsost

Stenbiderrogn på hvid pizza er den absolut bedste måde, at denne fine rogn kan spises på. SÆT IGANG

Det drikker du til

Sådan gør du

NU er det sæson for stenbiderrogn. En af de absolut bedste delikatesser, som vi kan opdrive herhjemme, men hvor sæsonen desværre ikke er så lang.

Stenbiderrogn og kartoffel er det perfekte match – og hvis du ønsker en mere traditionel spise, så spring over disse kartoffel-blinis med stenbiderrogn. Men hvis du er lige så glad for stenbiderrogn, som vi er, så skal der ganske enkelt flere varianter på bordet.

Den absolut frækkeste variant (og min favorit lige nu) er pizza med stenbiderrogn. Det er også en hurtig og meget nem spise. Den korte version til en stor pizza: 200 gram stenbiderrogn (renset og saltet), fuldkornspizzadej (ja, jeg har købt det), 3-4 aspargeskartofler, 38 pct. creme fraiche, purløg, et lille stykke vesterhavsost samt 1 spiseske majsmel.

1-2 timer inden du spiser finder du dit mandolinjern frem – og pas på, det er hjemmets farligste monstrum! Vask dine kartofler og riv dem super tyndt på mandolinjernet. Kartoflerne skal udvandes i et par timer, hvorefter du lader dem dryppe af.

Find kagerullen frem. Drys lidt majsmel ud på bordet, og rul pizzadejen ud i til en tynd bund. Fordel de tynde kartoffelskiver på bunden. Stil pizzaen ind i ovnen, når den står på 300 grader og din pizzasten er brandvarm. Efter fire-fem minutter tager du pizzaen ud og drysser det revne versterhavsost ud over pizzaen og stiller pizzaen ind i ovnen igen.

Efter ca. fire til fem minutter skal pizzaen ud. Fordel rognen udover pizzaen, drys creme fraiche bunker ud over pizzaen og slut af med masser af purløg.

Den her pizza er ganske enkelt velsmagende, og stenbiderrognen kommer helt til sin ret. Prøv det!

Vi drak en Chardonnay fra Sonoma. Masser af fedme og fad.

Hvaddrikkermantil
ÅBNINGSTIDER KUNDESERVICE
Man – Fre: 10:00 – 17:00
Lør – Søn: Lukket
MENU
KUNDESERVICE
ADRESSE (KONTOR)
Nybrovej 188
2800 Lyngby
Sociale medier
TILMELD DIG NYHEDSBREVET
© 2024 HVADDRIKKERMANTIL | Webshop af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Kurven er tom

Du har ikke lagt noget i kurven endnu.