Cart 6 1.254,00 kr.
MIN SIDE
Kom nærmere
TILBAGE TIL OVERSIGTEN

Rødspætte dampet i pale ale i ovn med nye ærter og kartofler

Rødspætte spiser vi næsten altid pandesteg eller som filet, men den er super nem at dampe. Det smager skønt og en god måde at lave mad til flere på.

Sådan gør du

Det er sommermad. Få et glas koldt hvidvin i glasset til kokken!

Find et stort fad, der kan gå i ovnen. Bælg dine ærter og smid skallerne i fadet sammen med 2 gulerødder i skover, dit timian, dildstilke, ramsløg og 1 øl nok der lige dækker + 1 dl bouillon.. Salt din fisk og læg den ovenpå. Husk en lille smørklar ovenpå fisken.

Få sat dine nye kartofler over. Husk masser af salt.

Når din ovn rammer 180 grader, så skal din fisk ind. Alt efter størrelse 8-12 minutter - men hold øje med den!

Vend dine kartofler i smør, hakket dild og ramsløg. Bland de friske ærter i karoflerne.

Når fisken kommer ud sier du væden. Pisk 50gram smør i og, så har du en lækker nem lille sauce til.

Hvad Drikker Man Til dampet Rødspætte?

Det er sommermad - lækker hvidvin med lidt struktur. Må gerne have ligget sur lie. Det vil gå godt til sucen.

 

dampet rødspætte

1 flået rødspætte per person

1 flaske Pale Ale (Indian)

1 bakke ærter

4 gulerødder

2 cistroner

2-3 stængler citrontimian

10-15 gram smør per rødspaætte

1 bundt dild

Frisk ramsløg

Nye danske kartofler - hvis du kan få fat på dem

 

Hvaddrikkermantil
ÅBNINGSTIDER KUNDESERVICE
Man – Fre: 10:00 – 17:00
Lør – Søn: Lukket
MENU
KUNDESERVICE
ADRESSE (KONTOR)
Nybrovej 188
2800 Lyngby
Sociale medier
TILMELD DIG NYHEDSBREVET
© 2025 HVADDRIKKERMANTIL | Webshop af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram