Sådan gør du
Store kogte rejer er færdigt på få minutter. Så skynd dig at finde Manzanillaflasken frem (hvis det er til et tapasbord du laver rejer til) eller et glas hvidvin. Det er kokkens privilegium. Altid. Og en super undskyldning for at få en tår kold Manzanilla
Og så går vi igang:
Smag på din Manzanilla eller hvidvin – og så går vi igang med salsa. Arriba!
Det hele serveres med godt brød til. Hos bagvrk.dk finder du inspiration til godt brød, hvis du selv vil kaste dig over denne opgave. De store kogte rejer kan også bruges i en blød taco. Det er Mexico 🙂
Holder du fast i den traditionelle, så bland lidt græsk yoghurt med lidt hvidløg som ekstra dyppelse.
Hvidvin der er lavet på druer med lidt sødme er perfekt til skaldyrets sødme. Men hvidvinen skal være tør. De hvide fra Ribeiro, Galicien som Atlantico, Renacidio og Sombrilla er decideret skabt til skaldyr. La Ola fra Malaga er også god med noter af citrus. Du kan også tage en Sol til retten – Manzanilla er naturligvis klassisk.
Det skal du bruge (4 personer):
Du har ikke lagt noget i kurven endnu.