Cart 0 0,00 kr.
MIN SIDE
Kom nærmere

Argüeso

Manzanilla Classico, San Leon, Argueso, Sanlùcar de Barrameda, DO Manzanilla, Spanien (0,75l)

91
 Point
|
Guia Penin
Navarra
Sanlùcar de Barrameda
|
Spanien

En sprød og lækker medajlevindende Sherry fra bodega Argüeso.

119,00 kr.

/stk

Ikke på lager

Optjen point til dit næste køb
Kvalitetsvin matchet med opskrifter
Fri fragt ved køb over 1000 DKK

Beskrivelse

Dette er en medajlevindende sherry fra Bodega Argüeso, som har modtaget 93 point af Guia Penin.

San Leon Manzanilla Classico er lavet på Palominodruen og solerasystemet.

Bodega Argüeso blev grundlagt i 1822 af León de Argüeso. Det skete, da han købte nogle gamle soleraer fra nærliggende bodegaer og vinhuset San José i Sanlúcar de Barrameda. I dag har de over 20.000 kvadratmeter store vinmarker i det historiske centrum af Sanlúcar.

Efter druerne er høstet og presset, fermenteres de i rustfrie ståltanke ved en kontrolleret temperatur på 25 grader. Når vinen har ramt 15 pct., bliver den introduceret til “criaderas” og “solera systemet”, hvor de biologisk ældes i mindst 5 år.

Denne sherry er aromatisk og indeholder noter af nødder, samt har en snært af røg i sig. Den salte karakter er også til stede, som den skal være i en god Manzanilla.

Guldvinder af Manzanilla International Trophy 2017.

Hvad spiser man til?

Til denne kan der nydes hvid fisk og skalddyr. Den passer også glimrende ind på et tapasbord eller til en blæksprutte på grillen. Cerviche er også et glimrende match da Manzanillaen er lav på syre.

San Leon Classico er Argüesos hovedsherry. Det her er ganske enkelt en Manzanilla, som den skal smage, og du får meget sherry for pengene.

San Leon Manzanilla Classico er naturligvis lavet på Palominodruen.

Bodega Argüeso blev grundlagt i 1822 af León de Argüeso. Det skete, da han købte nogle gamle soleraer/botas fra nærliggende bodegaer og vinhuset San José i Sanlúcar de Barrameda. Selvom Augueso har over 20.000 kvadratmeter vinmarker i det historiske centrum af Sanlúcar, så er de stadigvæk en lilleput i forhold til de store kendte sherrybrands .

Efter druerne er høstet og presset, fermenteres de i rustfrie ståltanke ved en kontrolleret temperatur på 25 grader. Når vinen har ramt 15 pct., bliver den introduceret til “criaderas” og “solera systemet”, hvor de biologisk ældes i mindst 5 år.

Her en sherry der aromatisk og indeholder noter af nødder, samt har en snært af røg i sig. Den salte karakter er naturligvis også til stede, som der skal være i en god Manzanilla.

Guldvinder af Manzanilla International Trophy 2017 og 91 af Guia Penin. Det her er standard til tapasbordet.

Hvad spiser man til?

Tapas som skinke, manchego og skaldyr i alle afskygninger. Men også glimrende til en gang østers – og Ceviche er også et glimrende match.

Fakta for vinnørden

Land
Spanien
Område
Sanlùcar de Barrameda
Vinhus
Argüeso
Vinmand
Bodega Argüeso
Druer
Palomino Fino
Serveringstemperatur
5-6 grader
Landbrug
Minimum 5 år i gennemsnit på fad/solera
Alkohol
15%
Allergener
sulfitter
Størrelse
0,75l
Produktion
Gemmepotentiale
Vi anbefaler du som udgangspunkt drikker din Manzanilla indenfor 2 år efter købsdato
3 HURTIGE OM

Bodegas Argueso

● Etableret i 1822
● Et af de få huse i Sanlucar der stadigvæk har egen bødker
● Placeret i hjertet af Sanlucar produceres der hovedsageligt Manzanilla

Måske er du også interesseret i

Beklager, der er ikke fundet nogle vine

Andre anmeldelser

Guldvinder af Manzanilla International Trophy 2017

119,00 kr.

/stk

Ikke på lager

Tilføj til favoritterFavorit
Tilføj til favoritter
Optjen point til dit næste køb
Kvalitetsvin matchet med opskrifter
Fri fragt ved køb over 1000 DKK
Hvaddrikkermantil
ÅBNINGSTIDER KUNDESERVICE
Man – Fre: 10:00 – 17:00
Lør – Søn: Lukket
MENU
KUNDESERVICE
ADRESSE (KONTOR)
Nybrovej 188
2800 Lyngby
Sociale medier
TILMELD DIG NYHEDSBREVET
© 2024 HVADDRIKKERMANTIL | Webshop af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Kurven er tom

Du har ikke lagt noget i kurven endnu.