En sprød og lækker medajlevindende Sherry fra bodega Argüeso.
119,00 kr.
Dette er en medajlevindende sherry fra Bodega Argüeso, som har modtaget 93 point af Guia Penin.
San Leon Manzanilla Classico er lavet på Palominodruen og solerasystemet.
Bodega Argüeso blev grundlagt i 1822 af León de Argüeso. Det skete, da han købte nogle gamle soleraer fra nærliggende bodegaer og vinhuset San José i Sanlúcar de Barrameda. I dag har de over 20.000 kvadratmeter store vinmarker i det historiske centrum af Sanlúcar.
Efter druerne er høstet og presset, fermenteres de i rustfrie ståltanke ved en kontrolleret temperatur på 25 grader. Når vinen har ramt 15 pct., bliver den introduceret til “criaderas” og “solera systemet”, hvor de biologisk ældes i mindst 5 år.
Denne sherry er aromatisk og indeholder noter af nødder, samt har en snært af røg i sig. Den salte karakter er også til stede, som den skal være i en god Manzanilla.
Guldvinder af Manzanilla International Trophy 2017.
Til denne kan der nydes hvid fisk og skalddyr. Den passer også glimrende ind på et tapasbord eller til en blæksprutte på grillen. Cerviche er også et glimrende match da Manzanillaen er lav på syre.
San Leon Classico er Argüesos hovedsherry. Det her er ganske enkelt en Manzanilla, som den skal smage, og du får meget sherry for pengene.
San Leon Manzanilla Classico er naturligvis lavet på Palominodruen.
Bodega Argüeso blev grundlagt i 1822 af León de Argüeso. Det skete, da han købte nogle gamle soleraer/botas fra nærliggende bodegaer og vinhuset San José i Sanlúcar de Barrameda. Selvom Augueso har over 20.000 kvadratmeter vinmarker i det historiske centrum af Sanlúcar, så er de stadigvæk en lilleput i forhold til de store kendte sherrybrands .
Efter druerne er høstet og presset, fermenteres de i rustfrie ståltanke ved en kontrolleret temperatur på 25 grader. Når vinen har ramt 15 pct., bliver den introduceret til “criaderas” og “solera systemet”, hvor de biologisk ældes i mindst 5 år.
Her en sherry der aromatisk og indeholder noter af nødder, samt har en snært af røg i sig. Den salte karakter er naturligvis også til stede, som der skal være i en god Manzanilla.
Guldvinder af Manzanilla International Trophy 2017 og 91 af Guia Penin. Det her er standard til tapasbordet.
Tapas som skinke, manchego og skaldyr i alle afskygninger. Men også glimrende til en gang østers – og Ceviche er også et glimrende match.
Guldvinder af Manzanilla International Trophy 2017
119,00 kr.
Du har ikke lagt noget i kurven endnu.