Cart 0 0,00 kr.
MIN SIDE
Kom nærmere
TILBAGE TIL OVERSIGTEN

Svensk pølseret med kålpølser og aspargeskartofler

Svensk pølseret - børn og barnlige sjæle elsker det, og med et lille løft bliver det ikke bare en ok ret, det smager faktisk ret godt.

Det drikker du til

Sådan gør du

Sådan gør du

Svensk pølseret laves bedst med et glas vin i hånden, så du starter med at hælde det ene af de to glas vin, der skal bruges i opskriften, op til kokken.

  1. Dine kartofler skal gerne være kogte og kolde, hvis de ikke er det endnu, så skal du igang med at skrælle kartoflerne, så de kan koges og køle ned.
  2. Kog dine kålpølser i 5-7 minutter.
  3. Snit løg fint og hak den røde peber op i mindre stykker.
  4. Sæt en stor og tung gryde over med 25 gram smør, løg, tomatkoncentrat og rød peber.
  5. Efter et par minutter tilsættes et glas rødvin. Lad det koge ind.
  6. Nu tilsætter du paprika og cayennepeber sammen med lidt ekstra olie. lad det lide brænde lidt af på panden.
  7. Alle pølser og kartofler skæres i mundrette størrelser og tilsættes.
  8. Lad det stege 8-10 minutter ved middel varme.
  9. Hæld fløden i. Lad det koge op og ind.
  10. Smag til med salt, peber og evt. lidt sherryeddike.

Husk du kan bruge lidt mindre Cayennepeber, hvis det ikke er alle rundt om bordet, der kan lide denne lidt stærkere version.

Når du serverer, så klip purløg i små stykker og drys over. Serveres evt. med et godt stykke brød til. Mangler du inspiration, så finder du det her hos bagvrk.dk.

Hvad Drikker Man Til Svensk Pølseret 2.0?

Syren fra tomaten og det stærke fra cayennepeberet vil hygge sig med en Riesling med lidt restsukker i. Prøv Dajoar Zenit fra Bender, Mosel – en lækker Feinherb med syre og sødme. De røde skal have frugt, syre og måle lette tanniner. Bobler på aromatiske bobler et sikkert hit

Svensk pølseret med kålpølse

Det skal du bruge (4 personer):

  • Ca 1-1,2 kg aspargeskartofler
  • 3 kålpølser
  • 3 svinepølser med højt kødindhold
  • 1 spiseksefuld sød paprika
  • 1 teskefuld cayennepeber
  • 1 glas rødvin til retten
  • 1 glas rødvin til kokken
  • 2 løg
  • 1 rød peberfrugt
  • 2 små dåser tomatkoncentrat
  • 1-1,5 dl mdlavningsfløde (18%)
  • 2 krukker/bundt purløg
  • Salt, peber og smør
Hvaddrikkermantil
ÅBNINGSTIDER KUNDESERVICE
Man – Fre: 10:00 – 17:00
Lør – Søn: Lukket
MENU
KUNDESERVICE
ADRESSE (KONTOR)
Nybrovej 188
2800 Lyngby
Sociale medier
TILMELD DIG NYHEDSBREVET
© 2024 HVADDRIKKERMANTIL | Webshop af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Kurv
Kurven er tom.

Du har ikke tilføjet noget til kurven.