Maldito - Mencia med tanniner, fylde og masser af lakrids
150,00 kr.
Maldito betyder forbandet, og det er da også en skam (næsten som en forbandelse), at denne flaske ikke er en magnum. Vinen hentyder til svære og hårde tider, men når du åbner denne flaske, og varmen fra Mencia (85%), Garnacha (10%), Sousón, Brancellao og Caiño for de resterende 5%, så ved du, at det bliver bedre lige om lidt.
Her er en flaske fra et lidt overset område i Nordspanien (Valdeorras, Galicien), hvor de røde ellers mest ses fra Ribeiro Sacre. Her er stilen lidt kraftigere, men stadigvæk med syre, mineralitet og intensitet.
Pablo Vidal har arbejdet med vin hele sit liv, men åbnede først for nogle år siden egen bodega. Fokus er at skabe vin, der passer til mad. Og selv for HvadDrikkerManTil blev vi blæst bagover, da vi mødte Pablo første gang. Her tænkes der virkelig over de små noter i vinen, og hvad de kan med mad.
Druerne plukkes med håndkraft og sorteres. Gæring under kontrolleret temperatur i stål, derefter ligger mosten i gamle brugte franske fade og modnes med gærresterne.
Vinen er som sagt lidt kraftigere, end dem du finder i Bierzo eller Sacre, men stadigvæk med ynder og struktur.
Masser af peber, lakrids og lidt krisebær. Tanninerne er kraftige, men efter et par timer med luft mere rolige.
Pablo siger selv, at den her drikker du til stærk ost, retter med paprika, kødretter, gryderetter eller kød på grillen. Saltet fisk er også en af Pablos favoritter. Vi lægger os ned hos HvadDrikkerManTil og lader Pablo stå for mad-match'et! Men put karse på salaten - det vil du ikke fortryde!
Der er lavet 5.000 flasker af denne årgang.
Maldito betyder forbandet, og det er da også en skam (næsten som en forbandelse), at denne flaske ikke er en magnum. Vinen hentyder til svære og hårde tider, men når du åbner denne flaske, og varmen fra Mencia (85%), Garnacha (10%), Sousón, Brancellao og Caiño for de resterende 5%, så ved du, at det bliver bedre lige om lidt.
Her er en flaske fra et lidt overset område i Nordspanien (Valdeorras, Galicien), hvor de røde ellers mest ses fra Ribeiro Sacre. Her er stilen lidt kraftigere, men stadigvæk med syre, mineralitet og intensitet.
Pablo Vidal har arbejdet med vin hele sit liv, men åbnede først for nogle år siden egen bodega. Fokus er at skabe vin, der passer til mad. Og selv for HvadDrikkerManTil blev vi blæst bagover, da vi mødte Pablo første gang. Her tænkes der virkelig over de små noter i vinen, og hvad de kan med mad.
Druerne plukkes med håndkraft og sorteres. Gæring under kontrolleret temperatur i stål, derefter ligger mosten i gamle brugte franske fade og modnes med gærresterne.
Vinen er som sagt lidt kraftigere, end dem du finder i Bierzo eller Sacre, men stadigvæk med ynder og struktur.
Masser af peber, lakrids og lidt krisebær. Tanninerne er kraftige, men efter et par timer med luft mere rolige.
Pablo siger selv, at den her drikker du til stærk ost, retter med paprika, kødretter, gryderetter eller kød på grillen. Saltet fisk er også en af Pablos favoritter. Vi lægger os ned hos HvadDrikkerManTil og lader Pablo stå for mad-match'et! Men put karse på salaten - det vil du ikke fortryde!
Der er lavet 5.000 flasker af denne årgang.
150,00 kr.
Du har ikke lagt noget i kurven endnu.