285,00 kr.
60 procent af druerne er hvidvinsdruen viura; og resten er tempranillo. Dermed bliver det her også et af de mest innovative flasker, som er på hylderne; og det har intet med "Rioja-med-fad-og-vanilje"-kategorien. Her møder du en anden side af Rioja, og hvad området reelt kan skabe.
Det hele stammer fra en lille vinmark, Rocavo. Hvor planterne står med helt op til 2,3m afstand. De vokser i goblet på terrasser, hvor jorden er præget af mergel og kalk. marken er sat for a. 40 år siden.
Fermentering af både de røde og de hvide simultant. Alt er helklase og med naturlig gær. Derefter kommer det på brugte franske egetræstønder (brugt 1 eller 2 gange før), og endelig kommer det på flaske i august 2023.
Et anderledes og nærmest idiosynkratisk bud på en rødvin fra Rioja, og du kan slet ikke undgå at opdage de forskellige lag og kompleksiteten. Du oplever nærmest en vin med indbygget energi, der bare venter på at eksplodere. Komplekst, frisk, fine tanniner, saft, syre og en lang afslutning.
Lam vil være oplagt. Du kan også finde iberico-grisen frem. Eller Oksekød med masser af grøntager
285,00 kr.
Du har ikke tilføjet noget til kurven.