Sådan gør du
Lammeslag på rotisserie tager lang tid, men det meste af tiden bruges på at vente på, at slaget bliver sprødt og lækkert, imens det roterer over de varme kul. Vanen tro gælder det derfor om, at kokken får hældt et glas vino op. og hvis du ikke er opmærksom, så har du drukket en flaske inden lammet er færdigt.
Noter om maden - serveres med godt brød, en auberginecrem eller tzatziki og kartoflerne. Også gerne en simpel grøn salat. hvis du mangler ideer til et godt brød, så find det her.
Fedmen i lammet vil gerne have alkohol og frugt. Prøv en Bruberry eller Brunus fra Portal del Montsant eller LR Canal fra Frankrig. Du kan også øve dig på at være voksen og servere en Palo Cortado eller Oloroso sherry til.
Det skal du bruge:
1 lammeslag
200 gram abrikoser
2 store løg
5 fed hvidløg
1 lille bundt bredbladet persille
1 æg
Masser af frisk citrontimian
1 økologisk citron
1 håndfuld rasp
Salt og peber
Du har ikke lagt noget i kurven endnu.