Cart 0 0,00 kr.
MIN SIDE
Kom nærmere
TILBAGE TIL OVERSIGTEN

Tatar de atun – af Per H. Jacobsen

TV-kok, kogebogsforfatter og spaniensfarer Per H. Jacobsen har lavet denne lille lækre tun-tapas og sat den til Colets Gran Cuvee. Det er delikat, lækkert og smager bare godt

Det drikker du til

Sådan gør du

Lille og lækker opskrift på tuntatar fra Per h. Jacobsen. husk at skænke et glas bobler til kokken inden du går igang!

Skær tunen i små stykker, lidt større end hvis det var oksekød til tatar. Brug en skarp kniv og skær så rent som muligt. Når det er skåret, så kom det i en mindre skål, som du stiller i en større skål, hvori der er is, så tunen forbliver kold.

Pisk olivenolie, soyasauce, sennep og limesaft sammen. Bland tun og finthakket forårsløg sammen med dressingen. Kom det tilbage på køl indtil servering.

Inden tunen skal på bordet, kommer du den i en lille rund form, og vender den ud på en flad tallerken eller lignende, så den har en smuk form, når den serveres.

Pynt med wakametang på toppen.

Hvad Drikker Man Til Tatar de atun?

Per byder selv ind med Gran cuvee fra Colet – du kan også tage en hvidvin med lidt fedme, det kan f.eks. være Atlantico fra El Paraguas. Hvis du er til rødvin, så prøv en nedkølet Grillat fra La Comarcal.

tatar de atun

600 gr blåfinnet tun

1 forårsløg,

3 spsk olivenolie

1 spsk sojasauce

½ tsk sennep

1 lime

salt

Hvaddrikkermantil
ÅBNINGSTIDER KUNDESERVICE
Man – Fre: 10:00 – 17:00
Lør – Søn: Lukket
MENU
KUNDESERVICE
ADRESSE (KONTOR)
Nybrovej 188
2800 Lyngby
Sociale medier
TILMELD DIG NYHEDSBREVET
© 2024 HVADDRIKKERMANTIL | Webshop af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Kurven er tom

Du har ikke lagt noget i kurven endnu.