145,00 kr.
Spätburgunderen er det tyske navn for pinot noir, men det er også områdets egen tolkning og bearbejdning af druen. Typisk opfører druen sig lidt anderledes, hvilket også kan ses i arbejdet i vineriet, hvor traditionerne er forskellige.
Her er Carolin Bergdolts første vin på druen. Druen og stilarten genkendes tydeligt, men der er også meget klare associationer mod Bourgogne, der ligger lidt mere sydligt.
Vinplanrerne står i löss. De er 25 år gamle og høstes i september. Druerne går gennem en kold maceration, der fører til øget udtrækning af frugt aroma vs tanniner, derefter fermentering i åbne ståltanke og tilsidst 12 måneder på brugte fade.
Resultatet er en nem tilgængelig og lækker vin, der byder på delikat rød frugt med en et krydret profil. Syreprofilen er præcis, præcis som ved alt hvad Carolin arbejder med.
Vildt vil være godt, men også alt med svampe. Smid gerne lidt kirsebær i saucen.
145,00 kr.
Du har ikke lagt noget i kurven endnu.