Tænd op for grillen og få hældt et glas hvidvin op til kokken. det kan jo også være kold Manzanilla. Men husk det går hurtigt, så vigtigt at vinen er på plads fra starten af.
Så går vi igang
Du kan evt. lave en lille salat der går til. Men ellers serveres det med brød og mayo.
Husk en citron eller to.
Altså i Galicien laver de ikke andet end at drikke hvidvin og spise skaldyr. Albamar, Pablo Vidal, El Paraguas er alle skabt til dette. Men også Roviras La Flamenca vil være et funky bud eller måske en hvidvin, der har ligger under flor. Det vil helt sikker være smukt! De hvide fra Bourgogne er altid et sikker valg.
3 jomfruhummere per person
100 gram smør
1 bundt dild
2-3 fed hvidløg
salt og peber
Til din mayo:
2 dl neutal olie, 1 æg, 1 fed hvidløg, lidt sherryeddike, lidt sennep
Du har ikke tilføjet noget til kurven.