Nordisk brandade laves faktisk bedst, med et glas vin i hånden. Det kan derfor anbefales, at kokken starter med at hælde et lille glas vino op!
Vi starter med kartoffelmosen.
Så laver vi fisken.
Anrettes på et fad, som du lige har haft i ovnen ved 50 grader. Først kartoffelmos, så fisken med kapers og nødder, så løg og til sidst den snittede spidskål.
Masser af smør vil nyde godt af lidt fad. Sombrilla og Fai un fra El Paraguas byder på fine fad-noter, som vil passe flot. Også Vagüera med være godt match selvom der ikke er fad, men stadigvæk et flot cremet udtryk med en flot syre.
1 kg kartofler
400 gram smør
1-2 glas kapers
1/2 spidskål
1 stort løg
500 gram torsk
4 spiseskefulde Sherryeddike
4 spiseskefulde god olivenolie
1 lille håndfuld hasselnødder
Salt og peber
Du har ikke lagt noget i kurven endnu.