Cart 0 0,00 kr.
MIN SIDE
Kom nærmere

Alvar de Dios

 
Find vinhus
Vinhuse-kort

Alvar De Dios

Alvar de Dios Hernández er den alvorlige unge mand, der står bag en lille revolution i Toro. Alvar har en fortid som kældermester i det super-trendy Gredos-hus: Marañones og har har arbejdet med Telmo Rodriquez, Landi og Olivier Rivieres - med andre ord har Alvar virkelig haft mulighed for at suge til sig fra de meget toneangivende vinpersonligheder, der er i Spanien lige nu.

I Toro holder Alvar til i fødebyen El Pego. Her laves der vine, der modsat den normale Toro-stil (der er helt sort, mæt og mørk), er lette, men strukturelle. Vinene byder på frugt, medicin, bitterhed og ikke mindst personlighed; og er indiskutabelt en del af toppen af den vin, der bryder igennem alle barrierer lige nu med den nye generation af vinmagere..

Luis Gutiérrez fra Parkers Wine Advocate har længe været vild med den unge mand, og Alvar får helt op til 95P, når der deles point ud.
Decantor har haft Alvar på en top ti liste over unge spanske vinmagere, der driver terroir til nye højder. I øvrigt sammen med Julia Casado.

Alvar arbejder med field blends, tinta de toro, bastardo, dona blanca og øvrige lokale druer. Alt er low-intervention med minimal brug af svovl (typisk omkring 40 mg total).

Vinene flaskes ofte under appelationen Tierra de Castilla y León, da Alvar bryder med mange forskellige regler under fx DO Arribes eller DO Toro.

Ud over El Pego, så ligger markerne i El Maderal and Villadepera. Duoro-floden er typisk dominerende, men påvirker dog ikke alle de små parceller, som Alvar arbejder med og er spredt ud over området. Til gengæld er der højde på alle marker.

Find vinhus
Vinhuse-kort

Andre vinhuse

Find vinhus
Vinhuse-kort
Hvaddrikkermantil
ÅBNINGSTIDER KUNDESERVICE
Man – Fre: 10:00 – 17:00
Lør – Søn: Lukket
MENU
KUNDESERVICE
ADRESSE (KONTOR)
Nybrovej 188
2800 Lyngby
Sociale medier
TILMELD DIG NYHEDSBREVET
© 2024 HVADDRIKKERMANTIL | Webshop af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Kurven er tom

Du har ikke lagt noget i kurven endnu.