Cart 0 0,00 kr.
MIN SIDE
Kom nærmere

Bender

 
Find vinhus
Vinhuse-kort

Andreas Bender

Andreas Bender holder til i Leiwen, hvorfra han siden 2008 stille og roligt har købt små stykker og parceller af nogle af de bedste skråninger i Mosel-området.

Andreas arbejdet målrettet på at skabe vine, som man gjorde i gamle dage. Specielt "Dajoar"-serien er rettet mod gamle traditioner.
Udover Mosel har Andreas også et par projekter i Pfalz, men lige nu har vi fokus på de fantastiske rieslinge, som han laver i Mosel.

Født i 1980 og fra barnsben af lært at lave vine af hans far. Første egen vin blev lavet da han var 13 år gammel. Efter at have lavet vine i bl.a. USA; Frankrig og Italien etablerede han et lille projekt i Leiwen. Andreas arbejder lidt anderledes, og i stedet for fokus på marker laves der bl.a. blends på tværs af parceller ud fra forskellige principper - f.eks. Dajoar-princippet om traditionelle vintilgange.

Andreas er lidt under radaren. Han sender ikke vine til hverken Parker, falstaf eller andre. Til gengæld nyder os der kender ham godt af vine af høj kvalitet til små priser. Derudover lavet Andreas også nogle privat label vine til restauranter, bl.a. Michelin Wein Und Taffelhaus.

Vinen Annaberg blev nummer 3 i stor Rieslingtest i Børsen foran mange velansete weinguts, og når vi sender ham til anmeldelse hos de danske aviser, så får han altid super flotte anmeldelser.

Find vinhus
Vinhuse-kort

Andre vinhuse

Find vinhus
Vinhuse-kort
Hvaddrikkermantil
ÅBNINGSTIDER KUNDESERVICE
Man – Fre: 10:00 – 17:00
Lør – Søn: Lukket
MENU
KUNDESERVICE
ADRESSE (KONTOR)
Nybrovej 188
2800 Lyngby
Sociale medier
TILMELD DIG NYHEDSBREVET
© 2024 HVADDRIKKERMANTIL | Webshop af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Kurven er tom

Du har ikke lagt noget i kurven endnu.