Cart 0 0,00 kr.
MIN SIDE
Kom nærmere

Julia Casado

 
Find vinhus
Vinhuse-kort

La del Terreno

Julia Casado laver rene naturvine i Bullas, Murcia. Intet tilsættes og den minimale intervention er udpræget, flot indarbejdet og tæt på kunst.
Julia lånte selv pengene til at bygge et lille (mobilt) vineri og er i dag fokuseret på at vise, hvordan de lokale druer fra Murcia-regionen kan fremstå delikate og med struktur, uden den søde frugt, varmen eller alkohollen tager over. Det gør Julia så flot, at Decanter havde hende på listen over top 10 vinmagere "fra Spanien i 2022 i artiklen "winemakers that you should know".

Julia studerede musik og spillede cello inden vinen tog over. Det skete i forbindelse med, at Julia studerede i Pfalz, hvor hun blev forelsket i vinens verden. I dag arbejder Julia på at reetablere gamle vinstokke og hjemmehørende druer i Murcia området. Alt voker i goblet/buske og i områder, hvor tørken er markant. Det regner måske en eller to gange om året. Vinplanerne der overlever er sejlivede og har faktisk noget på hertet!

Find vinhus
Vinhuse-kort

Andre vinhuse

Find vinhus
Vinhuse-kort
Hvaddrikkermantil
ÅBNINGSTIDER KUNDESERVICE
Man – Fre: 10:00 – 17:00
Lør – Søn: Lukket
MENU
KUNDESERVICE
ADRESSE (KONTOR)
Nybrovej 188
2800 Lyngby
Sociale medier
TILMELD DIG NYHEDSBREVET
© 2024 HVADDRIKKERMANTIL | Webshop af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Kurven er tom

Du har ikke lagt noget i kurven endnu.