Fra Bourgogne til Saint Arnac, Roussillon. De færreste der drømmer om at lave vin flytter sjældent frivilligt fra Bourgogne (hvor den øvrige familien i øvrigt laver vin) til det sydvestlige Frankrig for at lave vin i de upåagtede Roussillon. Det var dog præcis det Paul gjorde, da han først var færdig med at læse til ønolog og havde stået i lære i Australien og det lidt mere skæve vinland Libanon.
Oprindeligt var det Portugal der trak - baseret på kærligheden til de søde portvine, men sprog, kultur og mødet med de søde vine fra Maury afsporede drømmen og første ham til foden af Pyrenæerne. I dag driver han sammen med Lucile Morin den lille vingård, og sammen har de også to børn. De mødte hinanden i gymnasiet, og oprindeligt var Lucile ikke meget ved tanken om at drive en vingård i Sydfrankrig - men idag driver de passioneret gården, der laver omkring 15000 flasker om året.
Der arbejdes på ca. 10 hektar. Biodiversitet er vigtigt, og den ene hektar kan man trække fra vinarealet, da det går til oliventræder, græsmarker, buske med mere. Der arbejdes med heste, æsler og får og ønsket er at skabe, en gård, der i størst mulig udstrækning er selvforsynende.
Jorden er kompleks og varieret. Her finder du alt fra sort schist til ler og grovkornet sand af granit. Deres marker ligger i 100 til 400m og de ældste er fra 1950 og 1951.
I 2014 købte de den gamle cooperativ og har siden arbejdet på at reetablere markerne. De ældste har de arbejdet på i op til fem år, før udbyttet var tilfredsstillende. De ældste marker har typisk 2-3-4 forskellige druesorter stående.
Du har ikke lagt noget i kurven endnu.