Cart 0 0,00 kr.
MIN SIDE
Kom nærmere

El Hato y el Garabato

 
Find vinhus
Vinhuse-kort

El Hato y el Garabato

Et af vores allerførste huse, hvor kærligheden opstod, da vi smagte Otro Cuento på en lille vinfokuseret Bib-gourmand restaurant i Madrid.

Det lille hus, der holder til i bjergene omkring Arribes, ejes og drives af ægteparret José og Liliana Beneitez. Begge har en uddannelse indofr skovbrug bag sig; og José har dertil en ønologiuddannelse. De har lavet vine i Australien og Portugal - men hjemstavnen Arribes kaldte og der laves nu naturlige vine med minimal intervention. Infusion, lang masceration, helklaser, cement, lav svovlning og druer som juan garca, dona blanca og bastardo.

Der laves rød, hvide og en enkelt rosé. De arbejder med omkring 20 forskellige små vinmarker, der alle ligger i bjergene. Det er besværligt med de store spredning, men til gengæld er der flere mikroklimaer med forskellige profiler, som kan blandes i den endelige vin.

Markerne er ofte op til 100 år gamle. De er reetableret af José og Liliana i de første år af deres fantastiske projekt, hvor de virkelig er ved at få Arribes del Duero på landkortet.

At det også er dejlige mennesker der altid byder på mad og vin i hjemmet, når v er på besøg gør det jo bare helt fantastisk.

Navnet er i øvrigt en henvisning til et Shakespear-stykke, og betyder "Alt på et bræt" og er en henvisning til opstarten, hvor alle deres penge og alt hvad de kunne låne blev skudt i det lille projekt.

Find vinhus
Vinhuse-kort

Andre vinhuse

Find vinhus
Vinhuse-kort
Hvaddrikkermantil
ÅBNINGSTIDER KUNDESERVICE
Man – Fre: 10:00 – 17:00
Lør – Søn: Lukket
MENU
KUNDESERVICE
ADRESSE (KONTOR)
Nybrovej 188
2800 Lyngby
Sociale medier
TILMELD DIG NYHEDSBREVET
© 2024 HVADDRIKKERMANTIL | Webshop af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Kurven er tom

Du har ikke lagt noget i kurven endnu.