Cart 0 0,00 kr.
MIN SIDE
Kom nærmere

Domaine Changarnier

 
Find vinhus
Vinhuse-kort

Domaine Changarnier

Beliggende i den lille kommune Monthlie, der fortsætter hvor Volnay holder op. Både grænsemæssigt, men også i forhold til mark. Engang en del af Volnay, men idag en selvstændig appelation.

Monthelie ligger lidt oppe i højderne med udsigt over Auxey-Duresses og Meursault. Familien grundlagde domainet i 1720 og drives idag af brødreparret Antoine og Claude.

Ialt 5,5 HA mark der fordeler sig over kommunerne Pommard, Meursault, Monthelie og Auxey-Duresses. Fordelt på 10 appellationer og fem til seks 1. cru'er. Det bliver til 16 forskellige vine, hvor hovedvinen monthelie Champs Fulliot 1. Cru stammer fra markareal, der ligger direkte i forlængelse af bjergryggen, Clos des Chênes, der ligger i Volnay.

Der arbejdes med naturgær, spontan gæring, helklaser, minimal brug af nye fade, ingen eller let filtrering. Med anre ord økologisk, men ikke som naturvinsproducent. Du får et tydeligt Bourgogne-terroir i flaskerne fra en af de absolutte topproducenter i Monthelie.

Find vinhus
Vinhuse-kort

Andre vinhuse

Find vinhus
Vinhuse-kort
Hvaddrikkermantil
ÅBNINGSTIDER KUNDESERVICE
Man – Fre: 10:00 – 17:00
Lør – Søn: Lukket
MENU
KUNDESERVICE
ADRESSE (KONTOR)
Nybrovej 188
2800 Lyngby
Sociale medier
TILMELD DIG NYHEDSBREVET
© 2024 HVADDRIKKERMANTIL | Webshop af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Kurven er tom

Du har ikke lagt noget i kurven endnu.