Cart 0 0,00 kr.
MIN SIDE
Kom nærmere

La Comarcal

 
Find vinhus
Vinhuse-kort

La Comarcal - Javi Revert og Victor Marqués

La Comarcal et fælles projekt mellem to gode venner, som tilfældigvis er to af det østlige Spaniens mest talentfulde vindyrkere: Javi Revert og Victor Marqués. Javi måske blandt de bedste i Spanien

Beliggende i den bjergrige landsby Venta del Moro i Valencia D.O., er La Comarcal ("Distriktet") en ung vingård, der blev grundlagt i 2017. Her vil Javi og Victor lave lækre, ungdommelige og tilgængelige vine, men baseret på de gamle bjergvinmarker med indfødte valencianske druesorter. Dyrkning er økologisk og der bruges naturgær i kælderen. Svovl anvendes, men begrænset og typisk indenfor gængse naturvins-definitioner.

Javi og Victor arbejder på at erstatte de international sorter med lokale druer. Et langsomt projekt, men nyplantningen skaber faktisk hurtigt nye fantastiske muligheder. Typisk sætter de planterne på nordsiden på bjergskråninger, så solen begrænses i det varme miljø.

Javi og Victor mødtes på den indflydelsesrige valencianske vingård Celler del Roure. De repræsenterer den nye generation fra Valencia, der fokuserer på regenerativt landbrug og enestående kvalitet, mens de bevarer tilgængeligheden og den afslappede attitude i deres afslappede middelhavsregion. Det er vin der har et anderledes udtryk end det normale udtryk fra den sydøstlige del af Spanien.

Deres filosofi er at bruge Valencias indfødte landbrugsmetoder til at levere vin med klare, udtryksfulde oversættelser af det lokale landskab og øjeblikke delt med god mad og venner. Det så vi allerede første gang, jeg besøgte dem, hvor vi efter mange timer ude i markerne endte med masser af mad, vin, flere venner og mange timer med snakke. Det er ukompliceret vin - og det smager bare godt.

Find vinhus
Vinhuse-kort

Andre vinhuse

Find vinhus
Vinhuse-kort
Hvaddrikkermantil
ÅBNINGSTIDER KUNDESERVICE
Man – Fre: 10:00 – 17:00
Lør – Søn: Lukket
MENU
KUNDESERVICE
ADRESSE (KONTOR)
Nybrovej 188
2800 Lyngby
Sociale medier
TILMELD DIG NYHEDSBREVET
© 2023 HVADDRIKKERMANTIL | Webshop af MerkurNord
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Kurven er tom

Du har ikke lagt noget i kurven endnu.